Segrare

Triathlon 2016

Den 3:e juli tävlade jag och Daniel återigen i Stockholms triathlon. Detta år blev det den olympiska distansen. Jenny och barnen följde med och supportavdelning och hejade.

Jag kände mig hyggligt laddad om än fokus legat på Judon under våren. Vi hade starttiden klockan 10:00 och var på plats omkring 9:00 ställde allt i ordning och stod laddade för simning en kvart innan start. Simning gick bra 32 minuter, men det tror jag måste bero på en för kort bana, så snabbt kändes det inte.

Vidare med ca 4 min t1, där kom Daniel in när jag lämnade, skoj och säga hej. Cyklingen gick ok, kunde gått bättre men slutade på ca 1:18. Jag använde gelebitar som energi, jag gjorde nästan inget annat än åt 😳. Gel som förra året var bättre. En annan detalj är att en jätteflaska vatten e jobbigare än två mindre (tror jag).

T2 på ca 3 minuter, sprang ut tillsammans med Daniel, skojig lika. Löpningen var tuff och tuffast var Slottsbacken som bokstavligen pressade benen till Max. Tiden strax under 59 min, slött men ändå Max vad jag hade...

sluttid blev 2:55:47, 42 sekunder efter Daniel.

Nu måste jag träna något mer men framför allt slipa på tekniken till nästa sommar. Kansk gå med i en klubb.

Officiella resultatet

Här kommer lite bilder oxå.